Kemmelot Advies

logo_defi_kemmelot_administraties (1) Kemmelot Administraties & Advies draagt zorg voor de administratie van uw stamrecht bv en adviseren u hoe u het beste de gelden binnen uw stamrecht bv kunt aanwenden. Daarnaast zijn wij dé specialist in het gebruiken van u stamrecht bv voor een lening of hypotheek. Onze dienstverlening hebben we in de onderstaande 7 kernpunten proberen samen te vatten.

De 7 K’s van Kemmelot (7 redenen om met ons in zee te gaan)

1. Kwaliteit:

Of het nu gaat om hulp m.bt uw ontslag, de hoogte van uw ontslagvergoeding of de boekhouding van uw stamrecht bv, wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt. Gelooft u het niet, kijk dan naar de ervaringen op stamrechtbv.net

2. Korte lijnen:

U heeft Rogier Kemme of Rene van Raalte aan de lijn. Geen stagiares, geen anonieme telefoondienst die alleen maar uw vraag of verzoek aanneemt. Alle contacten lopen rechtstreeks via één van ons.

3. Klantcont(r)act: 

Afspraak is voor ons afspraak. Als we zeggen dat we u mailen dan mailen we u en wanneer we zeggen dat we u (terug-)bellen dan kunt u ons telefoontje ook echt verwachten.

4. Kennis: 

We richten ons allen op ontslagvergoedingen en stamrecht bv’s. Daarom zijn wij voor u de experts op dit gebied en weten we dus exact wat er wel en niet mee kan.

5. Korte doorlooptijden: 

We regelen alles accuraat voor u en vooral zo snel mogelijk. Kunnen we een volgende stap zetten dat zetten we die ook.

6. Kosten: 

Wij verlenen onze dienstverlening tegen een zeer concurrerend tarief. Dat impliceert onder meer: geen verborgen kosten of onverwachte facturen. Van alle kwaliteitsaanbieders bent u bij ons het minste geld kwijt.

7. Kompleet: 

Voor nazorg, boekhouding, loonadministratie, het invullen van formulieren, aangifte vennootschapsbelasting, KvK-rapportage en allerlei adviezen kunt u als vanzelfsprekend bij ons terecht.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op middels 020-775 19 88 of mail ons via rogier@kemmelot.nl

U kunt uiteraard ook onderstaand formulier invullen en versturen: