Over mij

Rogier  Mijn naam is Rogier Kemme. Ik ben vanaf 1992 actief in de financiële dienstverlening.  Na een indermediair ben ik 10 jaar actief geweest bij de ING. Toen daar de reorganisatie genaamd ‘Tango’ in gang werd gezet was ik met mijn functie één van de ‘gelukkigen’.
Ondanks mijn ervaring met financiële zaken was de materie omtrent ontslagvergoedingen toch relatief nieuw voor me. Als ik er al niet alles van weet dacht ik, hoe is het dan met de rest? Zodoende heb ik me na een grondige voorbereiding volledig toegelegd op het onderbrengen van ontslagvergoedingen in stamrecht BV’s met mijn bedrijf Kemmelot.

Na enkele zeer succesvolle jaren werd de stamrechtvrijstelling en daarmee de stamrecht bv per 2014 geheel afgeschaft. Zodoende spitsen onze activiteiten zich voornamelijk toe op het doen van de boekhouding en onderhoud van stamrecht bv’s.
Wilt u van onze diensten gebruik maken schroom dan niet ons te bellen of mailen. Hoe dan ook, veel plezier met het lezen van dit blog. Met ruim 220.000 bezoekers het best gelezen blog van Nederland over deze materie.

Rogier Kemme
rogier@kemmelot.nl
06 – 5080 1487

Klik op de foto om te vergroten