Over Rogier Kemme

IMG_20160222_144511

Mijn naam is Rogier Kemme. Ik ben vanaf 1992 actief in de financiële dienstverlening. De laatste 9 jaar daarvan bij de ING. Toen daar de reorganisatie genaamd ‘Tango’ in gang werd gezet was ik met mijn functie één van de ‘gelukkigen’.
Ondanks mijn ervaring met financiële zaken was de materie omtrent ontslagvergoedingen toch relatief nieuw voor me.
Als ik er al niet alles van weet dacht ik, hoe is het dan met de rest? Zodoende heb ik me na een aantal jaren voorbereiding volledig toegelegd op het onderbrengen van ontslagvergoedingen in stamrecht BV’s met mijn bedrijf Kemmelot stamrecht specialist bv.

Helaas was de overheid zo vriendelijk de stamrechtvrijstelling en daarmee de stamrecht bv per 2014 geheel af te schaffen. Gelukkig zijn we de afgelopen jaren zodanig succesvol geweest met het opzetten van stamrecht bv’s dat we een heel fors bestand hebben opgebouwd. Gelukkig was onze dienstverlening zodanig dat de meeste mensen met een stamrecht bv ons de boekhouding van die bv ook hebben toevertrouwd.

Zodoende spitsen onze activiteiten zich voornamelijk toe op het doen van de boekhouding en onderhoud van stamrecht bv’s.
De boekhouding doen we naast stamrecht bv’s ook voor eenmanszaken en andere kleine tot middelgrote ondernemingen (website:stamrechtbv.net)
Wilt u van onze diensten gebruik maken schroom dan niet ons te bellen of mailen. Veel plezier met het lezen van mijn blog.

Rogier Kemme
rogier@kemmelot.nl
06 – 5080 1487

Klik op de foto om te vergroten