Geplaatst in Algemeen

Waarom een Kemmelot stamrecht BV?

Op de markt voor stamrecht BV’s zijn een aantal aanbieders. Het zijn er niet gek veel. Tenminste dan heb ik het over bedrijven die 1) zich echt toeleggen op het onderbrengen van ontslagvergoedingen in stamrecht BV’s (het is hun core-business),
2) daar ook behoorlijk veel ervaring mee hebben en 3) waar de nadruk ligt op het volledig verzorgen van alle facetten die bij een BV komen kijken zoals een stamrechtovereenkomst, goedkeuring fiscus, opmaken akte, inschrijven KvK, etc,etc.

Aan bovenstaande criteria voldoen, denk ik, tussen de 6 en 8 kantoren. Veel meer zullen het er niet zijn. Wij, Kemmelot zijn er één van. Veel mensen vinden ons via onze website en hebben gelijk een goed gevoel. No nonsense, niet te zakelijk en te afstandelijk. Anderen googlen en vergelijken op prijs. Weer anderen kiezen de eerste de beste die ze tegenkomen. Vaak wordt mij deze vraag gesteld:”Waarom zou ik met u in zee moeten gaan (en niet met een ander)”?

Zo een vraag zet je best aan het denken. Je denkt al gauw wat is er aan ons nou zo goed dat de klant het best voor ons kiest. Ik kan aangeven dat we de consequenties van een hoge of lage oprenting helder uitleggen, dat we een zodanige omschrijving aan de BV meegeven dat je er nog allerlei activiteiten in kan ontplooien en dat we ook de boekhouding van de stamrecht BV kunnen verzorgen, alsmede fiscaal advies geven. Maar nu bedacht ik om het eens om te draaien.

Na afronding van de BV sturen we iedere klant een vragenlijst waarop kan worden aangeven hoe onze dienstverlening werd ervaren. We hebben deze door klanten teruggestuurde vragenlijsten er bijgepakt en gekeken wat onze klanten achteraf aan/in ons waardeerden. We kwamen tot 7 unieke punten.
Handig voor u om te weten en voor mij, zodat ik bij een volgend telefoontje gelijk naar dit artikel kan doorverwijzen 😉

1.’Kemmelot ontzorgt!’
Toen ikzelf met een ontslagvergoeding te maken kreeg – ik ben ook ervaringsdeskundige- wilde ik één ding: het moest goed geregeld worden zonder romplslomp en gezeur aan mijn hoofd. Mijn einde dienstverband was al hectisch genoeg, dus ik wilde dat alles volledig werd verzorgd. Dit doen wij ook voor onze klanten, we regelen alles en alleen wanneer uw handtekening vereist is, moet u wat doen. Kortom: wij nemen u alles uit handen. Letterlijk schreef een klant van ons: ‘Kemmelot ontzorgt’.

2. Korte lijnen:
Wij, Kemmelot zijn met z’n drieën. Marieken Kraan, Mark Liem en ikzelf Rogier Kemme bemannen het kantoor. Geen stagiares, geen externe automatische telefoondienst die opneemt. Alle contacten, ook die met derden zoals uw (ex-)werkgever, lopen via ons. Een klant schreef: Vanaf de eerste ontmoeting met dhr. Kemme vond ik het een prettige ervaring. Geen nonsens maar straight to the point.

3. Klantcont(r)act:
Afspraak is afspraak bij ons. Als we zeggen dat we mailen dan mailen we, als we zeggen dat we bellen dan bellen we.
Een klant schreef: Uitstekende deskundige service gekenmerkt door snelheid, transparantie en grote klantgerichtheid.

4. Kennis:
We “doen” alleen ontslagvergoedingen, wij zijn specialisten op dit gebied, en weten dus wat er geregeld dient te worden.
U kunt met ons overleggen over de juiste oprenting in uw stamrechtovereenkomst. Hier kunnen we u van maatwerkadvies voorzien. U of T-rendement, een vast rendement en een hoge of lage kostenopslag.
Weten we toch iets niet dan schakelen wij de hulptroepen in: de fiscalist, accountant familie- of arbeidsrechtadvocaat. Een knappe vraag die we dan nog steeds niet kunnen beantwoorden. Een klant schreef: Persoonlijk, deskundig en bereid uitvoerig informatie te verstrekkenen en alle taken uit te voeren, te ontzorgen.

5. Korte doorlooptijden:
We regelen alles snel en accuraat. Kunnen we een stap zetten dan zetten we die. We rekenen voor de oprichting van een stamrecht BV altijd tussen de 3 en 8 weken. Maar met uw medewerking en een snelle inspecteur zijn kortere doorlooptijden zeker geen uitzondering! Ons record: 3 werkdagen!Een klant schreef: Alleen wanneer mijn handtekening of identiteit echt vereist was, hoefde ik iets te doen. Verder vond ik het fijn om vooral per mail en indien nodig telefonisch op de hoogte te worden gehouden.

6. Kosten:
Wij verlenen onze dienstverlening tegen een zeer concurrerend tarief. Voor ca € 1500 verzorgen wij het gehele traject. Zijn er nog goedkopere aanbieders? Ongetwijfeld, maar wij nemen de tijd om met u de verschillende mogelijkheden door te nemen, het rekenrendement te bepalen, de kostenopslag, wat gebeurt bij overlijden, welke activiteiten u nog eventueel wilt ondernemen, etc,etc. Iets niet duidelijk? Dan nemen we het nogmaals door. Een klant schreef: Het grote voordeel en daarom is mijn keus ook op Kemmelot gevallen, zijn de korte lijnen, duidelijkheid, informatievoorziening, afspraak is afspraak en niet geheel onbelangrijk de prijs

7. Kompleet:
Wij kunnen u alle oplossingen aanbieden, van stamrecht BV tot Banksparen en tevens kunt u bij ons terecht voor nazorg.
Onder de nazorg kan verstaan worden: het maken van de jaarrekeningen, doen van de aangifte vennootschapsbelasting maar ook het ter beschikking stellen van bijvoorbeeld leenovereenkomsten voor als u wat wilt opnemen uit uw BV of uw hypotheek wilt aflossen. Wilt u in dit laatste ondersteuning dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Een klant schreef: ‘Het totale pakket sprak me aan, alles onder één dak’.

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen van de meerwaarde van Kemmelot. Zijn er vragen of opmerkingen, schroom niet te bellen!

Rogier Kemme
020-7751988
Kemmelot

Auteur:

Ik ben Rogier Kemme. In 1969 geboren in Duiven. Studententijd in Utrecht beleefd en nu wonend in Amsterdam, in het mooie Oud-West. Werk: Na een carriëre in de assurantiën en hypotheken heb ik 9 jaar bij de ING gewerkt. Toen de fusie met de Postbank genaamd 'Tango' begon was ik een van mensen die werd afgespiegeld. Ondanks mijn jarenlange kennis van financiële producten was de materie rond ontslagvergoedingen relatief nieuw voor mij en begon ik een kantoor voor het onderbrengen van ontslagvergoeding in stamrecht bv's; Kemmelot Omdat de overheid in 2015 een punt zette achter de stamrechtvrijstelling werd mijn kantoor een administratiekantoor (wat ik ook eigenlijk al was): Kemmelot Administraties. Kemmelot Administraties doet de boekhoudingen van kleine ondernemers en stamrecht bv's. Daarnaast houdt ik me bezig met het publiceren van mijn visie op maatschappelijke zaken en het grootste vraagstuk: mezelf ;-). Van harte welkom op een van mijn sites! Welkom! Rogier Kemme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s